Neon Staxx

Här har vi alltså ett nytt spel från Net Entertainment. Det är ett spel som jag provspelat för riktiga pengar och för demopengar. När jag spelade det för riktiga pengar gick det så dåligt som man skulle kunna tro. Jag tror jag gav spelet en chans i kanske 2 minuter. Men utan att vinna en enda gång så blev jag less och kom fram till att det var riggat. Jag tror på riktigt att det är det många gånger. Men så nu precis när jag tänkte skriva om Neon Staxx provade jag med demopengar. Självklart vinner jag otroliga summor på en gång. Hela 8000 euro närmare bestämt. Fast det ska tilläggas att jag satsade 100 euro på snurr. Betydligt mer än vad jag skulle ha gjort i vanliga fall.

Snyggt och typiskt Net Entertainment

Neon Staxx är ganska snyggt. Det ser ut som Net Ents spel brukar göra. Coola färger och snygg grafik. Spelplanen är lite sneddad för en annan effekt. Som vanligt började jag jag bonusspel och när jag väl fick tre scatters som triggar bonusspelet fick jag se en kul grej:

Screen Shot 2015-06-29 at 15.31.11
Om du kollar på bilden ser du att man klicka på en stoppknapp. Den stoppknappen kommer att ge dig en super stacked symbol. Jag kan inte minnas att jag sett den här funktionen inför ett free spins-spel förut. Den symbolen som du får kommer bli avgörande för dina free spins som du vunnit. Jag fick wilds som super stacked symbol vilket jag skulle tror är det bästa man kan få. Och som brev på posten…

Screen Shot 2015-06-29 at 15.32.23

En supermegavinst på 8000 euro vann jag i bonusspelet. Det är klart att man skulle vilja att det hände någon gång när man spelade med riktiga pengar istället för en massa democash. Det gör ju ingen glad.

Slutomdöme om Neon Staxx

Neon Staxx får klart godkänt. Det tycker jag absolut. Jag gillar dock mer Jack and the Beansalk, Gonzo, Invisible Man, South Park och den typen av spel. Neon Staxx känns lite som en uppgradering av Starburst. Starburst är ett bra spel, men inte det allra bästa enligt mig.