Vann lite pengar på South Park

Mitt favoritspel South Park är fortfarande mig troget. Jag bara vinner och vinner när jag spelar den där fantastiska sloten. Det blev några tusenlappar den här gången. Och smart som man är har jag cashat ut alltihop. Jag har redan fått in pengarna. Det där med Trustly är riktigt bra alltså. Rekommenderas å det varmaste.

Det kryllar av bonusspel

Det bästa med South Park är att det finns så otroligt mycket bonusspel. Det tycker jag är roligt. Alla karaktärerna har egna bonusspel. Kyle har ett spel där man kommer in på en spelplan där man får free spins. Stan har ett annat spel som också går ut på free spins. De är dock två vitt skilda typer av bonusspel. Cartmans bonusspel är inte free spins utan i hans spel ska man röja en massa hippies ur buskar. I det här spelet har jag vunnit väldigt mycket en gång eftersom man har chans att dubbla upp flera gånger. Gör man det säg 5-6 gånger så är det rejäla pengar som man kan vinna. Men det allra fetaste bonusspelet är annars Kennys spel. Hans spel är som ett gatlopp där man ska gå framåt och undvika att dö. Det är det här spelet som man kan vinna som mest pengar i.

Turen kommer till mig igen i South Park

Igår satt jag och spelade lite South Park och kom in i Kennys bonusspel. Det är väldigt sällan som man gör det så jag blev väldigt glad. Det tråkiga är att jag inte satsade särskilt mykcet. Men det är lätt att vara efterklok. Och de 2000 kronorna som jag vann är jag mycket glad över idag. Det är kul att vinna riktiga pengar och South Park är och förblir min favorit. Men det finns andra spel som man kan vinna riktiga pengar på för den som vill vidga vyerna lite grann.